سازمان  اورژانس   پیش بیمارستانی استان
۱۴۰۳/۱/۳۱
1400/01/17
کسب موفقیتی دیگر برای اورژانس چهارمحال و بختیاری
کسب موفقیتی دیگر برای اورژانس چهارمحال و بختیاری/ افتتاح اولین پایگاه آموزش مهارتی و حرفه ای اورژانس استان چهارمحال و بختیاری نخستین پایگاه آموزش مهارتی و حرفه ای اورژانس استان چهارمحال و بختیاری عصر دوشنبه 16 فروردین 1400 در شهرکرد افتتاح شد. به گزارش روابط عمومی اورژانس استان چهارمحال و بختیاری؛ رئیس اورژانس و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: اولین پایگاه آموزش مهارتی و حرفه ای اورژانس استان در راستای سیاستهای سازمانی و طبق استانداردهای سازمان اورژانس کشور با هزینه ای بالغ بر چهار میلیارد ریال در ساختمانی به مساحت 150 متر با حضور دکتر لرنژاد قائم مقام و دکتر نوری معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس کشور در شهرکرد افتتاح شد. دکتر محمد حیدری افزود: این پایگاه با هدف آموزش ضمن خدمت پرسنل شاغل در اورژانس، نیروهای جدید الورود اورژانس و دانشجویان فوریتهای پزشکی استان راه اندازی شد. حیدری اضافه کرد: این پایگاه آموزشی از قسمتهای مختلفی از جمله کارگاههای پدافند غیر عامل، احیای قلبی و ریوی، آزمایشگاه مهارت(skill lab), احیای قلبی و ریوی، مدیریت راه هوایی، تروما و رانندگی تدافعی تشکیل شده است. رئیس اورژانس استان ابراز امیدواری نمود: امید است اورژانس استان چهارمحال و بختیاری با تعیین اهدافی چون سامان دهی آموزش های مهارتی و حرفه ای برای تربیت نیروی انسانی ماهر در حوزه اورژانس به تربیت نیروهای توانمند جهت خدمت به جامعه بپردازد و با اجرای این اقدامات بیش از پیش شاهد ارتقای کمی و کیفی آموزش مهارتی و حرفه ای در اورژانس استان باشیم.
تعداد بازدید:
نویسنده:
کریمی فرد
منبع:
روابط عمومی مرکز اورژانس استان چهارمحال و بختیاری

آدرس:شهركرد،فلكه جهاد،بلوار انقلاب،روبروي سازمان فني و حرفه اي،سازمان اورژانس پيش بيمارستاني چهارمحال و بختياري
كد پستي: 8851678971
تلفن:     03832229711
      دورنگار:03832243566
تاریخ بروز رسانی 1403/01/31
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.